Hesabını sil

İnArtık hesabını ve ilişkili sunucu verilerini kalıcı olarak silmek için hesabının e-posta adresini doğrula.

Hangi veriler silinir?

Hesabın, oturumların ve hesabına bağlı Plus erişim kayıtları silinir. E-postanla eşleşen eski geri bildirimler de otomatik temizlenir. Temizlik tamamlanana kadar e-posta adresin yalnız silme görevi için tutulur; normalde bir saat içinde tamamlanır, hizmet kesintileri gecikmeye yol açabilir. Satın alma sahipliğinin kötüye kullanımını ve devam eden istekleri engelleyen asgari takma kimlikli kayıtlar 7 gün boyunca tutulur ve bu süre dolduktan sonraki ilk saatlik bakımda silinir. Bu kayıtlar anonim sayılmaz. Mağazanın kendi işlem kayıtları mağazanın kontrolündedir.

Aynı e-postayla yeniden hesap açmak eski hesabını veya eski satın alma bağını geri getirmez. Aktif aboneliğin varken silmeden önce mağazadan aboneliğini yönet.

Cihazındaki favoriler ve yolculuk geçmişi bu sunucu hesabından ayrıdır. Bunları uygulamanın ayarlarından temizleyebilir veya uygulamayı kaldırabilirsin. Hesap e-postanla eşleşmeyen geri bildirim için destek sayfasından silme talebi iletebilirsin.